7.5.12

Brevet 400 Club Ciclista Planenc

25 Cicloturistes d’arreu de Catalunya , més un integrant arribat de Vitoria (Alaba) , sortien a les 6:05 del 5 de maig de 2012 per recórrer els 403 km de la Brevet de 400 organitzada pel Club Ciclista Planenc.
Quasi tot el grup, a un ritme de 32 km de mitjana, arribarem al primer control, (Cambrils).
A Ulldecona, següent lloc de control, ja s’havien format varis grups. Un grup de 6 ciclistes que seguia el mateix ritme i que arribaria al Pla de santa Maria al voltant d’un quart de 10 de la nit.
Un altre d’11 ciclistes que varem anar més o menys junts durant tot el recorregut i que després de passar per Ulldecona, on varem parar a esmorzar al voltant de les 10:30 hores arribaríem a Morella pels volts de les 14:00.
A Morella varem dinar , moment en que començava a ploure. La sort va ser parar a menjar ens varem salvar de mullar-nos bastant més. A les 14:30 encara plovia , encara que menys, i varem començar a encarar un port que amb la pluja i els impermeables varem suar de valent.
Un cop coronat el port i ja de baixada cap a Calaceite, següent punt de control , el qual hi arribarem a les 17 hores tocades, ens havia anat plovent encara que no massa,. La veritat es que et mullaves per l’aigua que hi havia al terra o que aixecaven les rodes dels companys més que no pas per la mateixa pluja.
Passat Calaceite encarem cap a Gandesa, Mora d’Ebre i la pujada a Falset que a molts se’ns va fer eterna. Una vegada passat el coll baixada cap a Reus. Control, menjar una mica i encarar els últims 34 km fins al Pla on amb un grup de 9 ciclistes , en aquest grup hi anàvem el Miquel del E C Vilanova, el Francesc del P C Tortosa, el Víctor del Poblenou, el Francisco del PC Barberà, el Jordi del Canet,, el Josep d’Arenys, el Miguel Àngel del Terrabike , el Bercial del Priorat i el Jordi del Planenc, quan a les 12 de la nit fèiem l’entrada al Pla per la rotonda de l’Esplanada un grup d’aficionats locals, que estaven al bar, ens varen fer els honors d’una entrada triomfal amb aplaudiments inclosos.
Cal destacar que un de nosaltres, que anava molt tocat, va arribar molt justet, però que aplicant l’esperit randonneur no el varem deixar. El varem esperar tot i que molts de vosaltres éreu de lluny (Canet, Tortosa, Barcelona, Canovelles, Arenys de Munt), i potser teniu o se us feia tard per arribar a casa, havíeu de conduir molts km. amb cotxe encara, tot i això vareu decidir continuar esperant-lo: - “Si hem arribat fins aquí arribarem tots junts, costi el que costi”. “Xapó” per tots vosaltres.
En nom del Club Ciclista Planenc, en el meu i en el de l’Assumpció us agraïm tant l’assistència com l’esperit randoneur que heu demostrat en totes les Brevets.
Dir-vos que us esperem l’any vinent amb nous recorreguts, millors paisatges, això si, no us penseu que el camí serà planer, serà costerut , tot i que amb l’esperit que porteu ens ho passarem molt bé.
Us desitgem a tots salut, bici, una bona BPB2012 i un bon Camí de Sant Jaume a tots els que hi participeu. Ens hi veiem.

Gracies a tots.

(en breu penjarem les fotos cedides per vosaltres que ens feu arribar)
 Enllaç fotos Ramon Catalan
Fotos cedides per Francesc Franco
Fotos Marc Estrada
Fotos cedides per Agustí Martinez
Foto cedida per Florencio Padilla
Fotos fetes per Roger Valls



3 comentaris:

  1. En Josep Lluis i jo ens ho varem passar molt bè amb la vostre companyia ja que normalment sempre anem sols...voldria agrair al Jrdi Valls i fanilia la seva predisposicio en vers tots nosaltres...ja ens veurem a la bpb...varem riure varem petir,varem coneixer noves carreteres i pobles i varem tornar a casa més aviat del que ens pensavem.
    Jordi Roig i Montsant

    ResponElimina
  2. Jordi, et vull agraïr la paciència que vas tenir amb mí quan em vaig perdre a Reus i et vaig tenir que estar trucant fins que vas aconseguir que arribés al Plà de Santa María.

    Fernando Zendrera

    ResponElimina